AKTIVE PERSONER

Dersom du alltid er på farten og alltid har noe på gang, så må du tenke på å holde kroppen velernært og velbalansert, samt gi den alle de næringsstoffene den trenger. Disse Herbalife-produktene utgjør et godt utgangspunkt for et sunnere, mer balansert kosthold og en støtte for din aktive livsstil.

ShapeWorks  ernæringsprogram fra Herbalife er utviklet basert på forskning gjort på The Center for Human Nutrition på UCLA.
Der har man kommet fram til at for å få beste mulige resultat av et kostprogram så må det tilpasses til individets personlige behov. Og da gjelder det å ha en bra balanse mellom fett, nyttige karbohydrater, vitaminer, mineraler, fiber, protein og en passe mengde kalorier, det er shapeworks er resultat av.


Det viser seg at i denne sammenhengen så er proteinet veldig viktig, både for at vi skal få maksimal ytelse, rask restitusjon og utvikle raskere, sterkere og mer utholdende muskler. I tillegg er det også viktgt for alle våre indre organ - helt enkelt for at vi skal være i god form og fungere optimalt.


Denne filosofien gjenspeiles i ShapeWork, som er et ernæringsprogram som man bruker sammen med vanlig mat der man veldig enkelt setter sammen et individuelt kostprogram. På så vis skaper man en bra balanse i sitt næringsinntak og øker ytelsen.

Kan du tenke deg å


* Øke din utholdenhet? 
* Forbedre din ytelse? 
* Ikke ha like vondt etter hard trening? 
* Restituere deg raskere? 
* Virkelig se merkbare resultat på din trening?


Trente uten å bli trent. Slik kjentes det ut for 3 år siden. Jeg fant meg selv i en situasjon hvor jeg var giddesløs og overvektig.
Begynte å bruke ShapeWorks™ som en evaluering for meg selv. Jeg lurte på om dette skulle fungere på meg?
Ville gjøre dette seriøst i 3 måneder så kroppen virkelig fikk en sjanse. Passet samtidig på å trene styrketrening og spinning. På disse 3 måneder gikk jeg opp 4,6 kg. i ren muskelmasse og samtidig gikk jeg ned 16,5 kg.


Fikk raskt masse ekstra vitalitet som bonus! Nå bruker jeg ShapeWorks™ daglig, og jeg stortrives!

 Fyll ut skjema for GRATIS OG UFORPLIKTENDE ONLINE INFORMASJONSPAKKE - du må være 18 år eller eldre.

Linda 25 år, Oslo

Gikk ned 20 kg på ca.6 mnd

BMI-kalkulator

BMI-kategorier

<18,5

Undervægt
20,0 - 24,9 Normalvekt
25,0 - 29,9 Overvekt
30 -39,9 Kraftig overvekt
>40,0

Livstruende overvekt
Copyright/disclaimer BodyCare INT Finstadsvingen 6, 1406 Ski Tlf: 22 54 80 00 E-mail: perove@topteam.no
webdesign av Kompis Webbyrå