Alternativ diett


Alternativ diett med ekstra tilskudd av næringsstoffer kan vi hjelpe deg med å legge opp, slik at du finner noe som passer kroppen din. En alternativ diett kan være nødvendig dersom du for eksempel lever et stresset liv, trener mye, eller har et ensidig kosthold.

En alternativ diett
En alternativ diett kan være løsningen dersom du mangler energi, og er trøtt og uopplagt. I vår nettbutikk finner du en rekke ulike typer kosttilskudd som er ypperlige å bygge en alternativ diett omkring. Prøv for eksempel noen av våre produkter som gir deg mer overskudd og gjør at du føler deg energisk og opplagt.

En alternativ diett bør skreddersys etter ditt mål med dietten, og din kropps behov.
Dersom du ønsker å gå ned i vekt, kan du for eksempel velge vår produktpakke
spesielt utviklet for å oppnå vekttap. Denne pakken fungerer som en alternativ diett
med fokus på proteiner, og med den følger personlig oppfølging for best mulig resultat.

Vurder en alternativ diett for å optimalisere forholdene i kroppen din.

Fettfattig diett
Herbalife kan tilby fettfattig diett uten at du behøver å gå sulten hele tide og kutte ut alt du liker å spise. Velg en fettfattig diett som virker for alltid med Herbalifes vektkontroll produktpakke fra ShapeWorks. Det finnes ingen bedre fettfattig diett, og Herbalife ligger som nr.1 i verden på vekttap.


Diett
En velkomponert diett skal gi kroppen alt den trenger, uansett hvilken hensikt som ligger bak dietten. Vi har spesialisert oss på kosttilskudd som hjelper deg å få i deg alle de viktige næringsstoffene, selv om du er på en diett som begrenser hva du spiser.


Alternativ kosthold
Et alternativ kosthold gjør det enklere å gå ned i vekt, eller øke din muskelmasse sammen med trening. Herbalife har alternativ kosthold i form av proteindrikk og fullstendig pakkeløsning når du vil ned i vekt og ikke vil telle hver kalori og slutte å spise alt det du liker.


Diett kost
Diett kost kan vi hjelpe deg med p på BodyCare. Vi er en gruppe selvstendige distributører som omsetter produkter for Herbalife bl.a. produkter innen diett kost. Herbalife kan være stolt av sine diett kost produkter for Herbalife ligger som nr.1 på vekttap i verdenFyll ut skjema for GRATIS OG UFORPLIKTENDE ONLINE INFORMASJONSPAKKE - du må være 18 år eller eldre.

Linda 25 år, Oslo

Gikk ned 20 kg på ca.6 mnd

BMI-kalkulator

BMI-kategorier

<18,5

Undervægt
20,0 - 24,9 Normalvekt
25,0 - 29,9 Overvekt
30 -39,9 Kraftig overvekt
>40,0

Livstruende overvekt
Copyright/disclaimer BodyCare INT Finstadsvingen 6, 1406 Ski Tlf: 22 54 80 00 E-mail: perove@topteam.no
webdesign av Kompis Webbyrå