Forbrenning av fett


Forbrenning og vektreduksjon er et fokuspunkt for mange. I vår nettbutikk finner du kosttilskudd og ernæringsprodukter som stimulerer din forbrenning, og hjelper deg å ta kontroll over vekten.

Forbrenning av fett

Forbrenning av fett setter i gang når du bruker mer kalorier enn du får i deg. Trening er vesentlig når du ønsker å gå ned i vekt, for å bruke mer energi, og øke forbrenning av fett, men det finnes også ernæringsprodukter som hjelper til med å stimulere fettforbrenningen.

Proteiner er kjent for å stimulerer til økt forbrenning av fett, så dersom du ønsker å redusere vekten, kan proteinsupplement være en fordel. Dersom du trener mye, for å øke din forbrenning, har vi for eksempel en rekke produkter som gir deg mer overskudd, og andre som hjelper når du har ømme muskler.

Hjelp din forbrenning i gang, ta kontakt under for å få mere informasjon.

Fett
Fett er for mange den store fienden når bikinisesongen nærmer seg. Hos oss finner du en rekke produkter som hjelper deg å kontrollere vekten, og redusere mengden fett som har bygd seg opp.


Diett
En velkomponert diett skal gi kroppen alt den trenger, uansett hvilken hensikt som ligger bak dietten. Vi har spesialisert oss på kosttilskudd som hjelper deg å få i deg alle de viktige næringsstoffene, selv om du er på en diett som begrenser hva du spiser.Fyll ut skjema for GRATIS OG UFORPLIKTENDE ONLINE INFORMASJONSPAKKE - du må være 18 år eller eldre.

Linda 25 år, Oslo

Gikk ned 20 kg på ca.6 mnd

BMI-kalkulator

BMI-kategorier

<18,5

Undervægt
20,0 - 24,9 Normalvekt
25,0 - 29,9 Overvekt
30 -39,9 Kraftig overvekt
>40,0

Livstruende overvekt
Copyright/disclaimer BodyCare INT Finstadsvingen 6, 1406 Ski Tlf: 22 54 80 00 E-mail: perove@topteam.no
webdesign av Kompis Webbyrå