Idealvekt

Nå din idealvekt med hjelp fra våre ernæringsprodukter. Hos oss kan du få ulike produkter utviklet for å hjelpe deg å ta kontroll over din egen vekt, og nå din idealvekt på en sunn måte.

Idealvekten
For å nå idealvekten, enten du ønsker å gå ned eller opp i vekt, er kaloriinntaket i forhold til kaloriforbruket viktig. Om du ønsker å gå ned i vekt, må du få i deg mindre kalorier enn du forbruker, og om idealvekten din er høyere enn den du har nå, må kaloriinntaket nødvendigvis økes.

Vi har en rekke produkter som vil hjelpe deg å nå idealvekten. Dersom målet er å slanke vekk noen kilo, bør du vurdere vår produktpakke spesielt sammensatt for å gi deg en sunn, men samtidig effektiv, vektreduksjon. Med våre ernæringsprodukter er ikke din idealvekt er bare et uoppnåelig mål.

Nå din idealvekt med hjelp av produktene hos oss. Ta kontakt med skjemaet under her i dag. Og du vil få hjelp.

Nyttige slankeråd
Ønsker du nyttige slankeråd for å gå ned til din idealvekt og holde deg der mer enn fem minutter, så har Herbalife nyttige slankeråd for deg, det er til og med 30 dagers fornøyd kunde garanti. Så pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd eller synes at det ikke var nyttige slankeråd du fikk.

Slankeråd
Ønsker du slankeråd, så finner du de her hos oss. Vi har et slankeprodukt som er utviklet på den mest avanserte teknologi. Ønsker du slankeråd for å gå ned i vekt og holde deg der, det er til og med 30 dagers fornøyd kunde garanti.

Jojo
Er du lei jojo slanking? Endelig er det et produkt som hjelper deg og gå ned i vekt og holde deg der! Ikke mer jojo slanking. Vi har et slankeprodukt som er utviklet på den mest avanserte teknologi. Ønsker du å gå raskt ned i vekt og holde deg der.  Farvel til jojo slanking.

Kropp velvære slanking
Produkter til kropp, velvære og slanking. Vi har vektkontroll produkter som virker og hjelper deg å nå din idealvekt og bli fornøyd med din kropp samtidig som du oppnår bedre velvære. For kropp, velvære og slanking henger sammen.Fyll ut skjema for GRATIS OG UFORPLIKTENDE ONLINE INFORMASJONSPAKKE - du må være 18 år eller eldre.

Linda 25 år, Oslo

Gikk ned 20 kg på ca.6 mnd

BMI-kalkulator

BMI-kategorier

<18,5

Undervægt
20,0 - 24,9 Normalvekt
25,0 - 29,9 Overvekt
30 -39,9 Kraftig overvekt
>40,0

Livstruende overvekt
Copyright/disclaimer BodyCare INT Finstadsvingen 6, 1406 Ski Tlf: 22 54 80 00 E-mail: perove@topteam.no
webdesign av Kompis Webbyrå