Ned i vekt med riktig balansert kost

Ned i vekt
Ned i vekt på en enkel og effektiv måte? Se våre slankeprodukter fra Herbalife. Herbalife har hjulpet mange mennesker å gå ned i vekt, og daglig bruker over 35 millioner mennesker på verdensbasis disse produktene.

Ned i vekt oppfølging
Ned i vekt med oppfølging er viktig, for det er ikke så lett å gjøre det helt alene. Herbalife gir deg ned i vekt oppfølging og du får en egen kontaktperson som finner en handlingsplan skreddersydd for deg og din kropp, og som du kan spørre om råd når du skal ned i vekt.

Prøv en pakkeløsning når du skal ned i vekt med oppfølging. Den inneholder all den næring du trenger når du skal ned i vekt - proteindrikk, protein pulver, fiber- og urtetabletter og multivitaminer. Samtidig får du ned i vekt oppfølging. Du vil øke forholdet mellom proteiner og karbohydrater, som hjelper deg med og holde formen, noe som er positivt når du skal ned i vekt.

Ønsker du å gå ned i vekt så klikk på Shapeworks vektkontroll i menyen til venstre.

Diet
Ønsker du en diet hvor du ikke går opp i vekt igjen? Herbalifes vekttap-diet virker, og kommer med 30 dagers fornøyd kundegaranti. Hvis du ikke er har gått ned i vekt i løpet av 30 dager, så får du pengene tilbake. Herbalifes vekttap-diet virker, og selv om du er på diet, så kan du spise hva du normalt spiser til middag hver dag.


Alternativ kosthold
Et alternativ kosthold gjør det enklere å gå ned i vekt, eller øke din muskelmasse sammen med trening. Herbalife har alternativ kosthold i form av proteindrikk og fullstendig pakkeløsning når du vil ned i vekt og ikke vil telle hver kalori og slutte å spise alt det du liker.


Protein
Protein drikker kan du få i forskjellige smaker - cappuccino, jordbær, sjokolade, tropisk, vanilje og den nye cookies & cream, og gjør det lett å oppnå vekttap. Herbalife har protein drikker som er utviklet på den mest avanserte teknologi og hjelper deg å gå ned i vekt. Du vil øke forholdet mellom protein og karbohydrater, noe som hjelper deg med og holde formen.


Vitaminer
Vitaminer er lett å glemme når man vil ned i vekt, men det er så viktig å få i seg, for å beholde energien og dekke kroppens daglige vitamin behov. Herbalifes måltiderstatning i form av proteindrikk i mange forskjellige smaksvarianter gir deg også de vitaminer kroppen behøverFyll ut skjema for GRATIS OG UFORPLIKTENDE ONLINE INFORMASJONSPAKKE - du må være 18 år eller eldre.

Linda 25 år, Oslo

Gikk ned 20 kg på ca.6 mnd

BMI-kalkulator

BMI-kategorier

<18,5

Undervægt
20,0 - 24,9 Normalvekt
25,0 - 29,9 Overvekt
30 -39,9 Kraftig overvekt
>40,0

Livstruende overvekt
Copyright/disclaimer BodyCare INT Finstadsvingen 6, 1406 Ski Tlf: 22 54 80 00 E-mail: perove@topteam.no
webdesign av Kompis Webbyrå