Slank med protein

Slank på en enkel og effektiv måte med protein


Protein
Protein drikker kan du få i forskjellige smaker - cappuccino, jordbær, sjokolade, tropisk og vanilje, og gjør det lett å oppnå vekttap. Vi  har protein drikker som er utviklet på den mest avanserte teknologi og hjelper deg å gå ned i vekt. Du vil øke forholdet mellom protein og karbohydrater, noe som hjelper deg med og holde formen.

Protein drikk jordbær
Protein drikk med jordbær er bare en av de mange smaksvariantene du kan velge mellom i  shapeworks proteindrikker. Det er enkelt å gå ned i vekt når det smaker godt, og det gjør Protein drikk med jordbær smak. Måltidserstatningen protein drikk jordbær gir et mettende og ernæringsbalansert måltid.

Protein drikk med jordbær smak er satt sammen av kvalitets råvarer fra Soya og Myse og kan blandes ut i både vann og melk. Blander du deg en protein drikk med jordbær smak med melk, får du en riktig smakfull jordbærshake. Med protein drikk med jordbær smak,
føler du deg mett og full av energi samtidig som du går ned i vekt.

Billig protein
Billig protein for å gå ned i vekt finner du her. Protein pulver brukes som kosttilskudd, måltidserstatning og ved vekttap, det er billig protein når du tenker på alt du får ut av det. Bestill billig protein i form av Formula 1, populært kaldt "shake", når du vil ned i vekt.


Protein pulver
Protein pulver er effektivt som måltidserstatning når du skal ned i vekt. Prøv en pakkeløsning med protein pulver når du skal ned i vekt. Den inneholder all den næring du trenger når du skal av med noen kilo - proteindrikk, protein pulver, fiber- og urtetabletter og multivitaminer.


Shapeworks
ShapeWorks er et effektive og varierte vektkontroll produkter. Gå ned i vekt for alltid med en  vektkontroll produktpakke fra ShapeWorks. Den inneholder alt du trenger for å kvitte deg med kiloene - protein drink, protein pulver, fiber- og urtetabletter og multivitaminer.

Protein bars
Protein bars fra ShapeWorks har en deilig konsistens og et herlig sjokoladetrekk, samtidig som de er fulle av næring. Protein bars fås i vanilje-mandel, sjokolade-peanøtt og sitron. Spis protein bars som snacks, så får du tilfredstilt lysten på noe søtt, men får i deg verdifull soyaprotein mellom måltidene.Fyll ut skjema for GRATIS OG UFORPLIKTENDE ONLINE INFORMASJONSPAKKE - du må være 18 år eller eldre.

Linda 25 år, Oslo

Gikk ned 20 kg på ca.6 mnd

BMI-kalkulator

BMI-kategorier

<18,5

Undervægt
20,0 - 24,9 Normalvekt
25,0 - 29,9 Overvekt
30 -39,9 Kraftig overvekt
>40,0

Livstruende overvekt
Copyright/disclaimer BodyCare INT Finstadsvingen 6, 1406 Ski Tlf: 22 54 80 00 E-mail: perove@topteam.no
webdesign av Kompis Webbyrå