Vektreduksjon - raskere resultater

Vektreduksjon
Vektreduksjon er en tung prosess for mange. Gjør det enklere for deg selv å lykkes ved å bruke ernæringsprodukter fra vår nettbutikk. Vi kan hjelpe deg med vektreduksjon, og lar deg ta kontroll over vekten.

Vektreduksjon vektkontroll
Vektreduksjon og vektkontroll er overkommelig med den rette hjelpen. Hos oss finner du ulike typer kosttilskudd som fungerer som en hjelpende hånd dersom du streber mot vektreduksjon eller vektkontroll. Vi har flere produkter spesielt utviklet for å hjelpe deg å styre mot idealvekten.

Dersom vektreduksjon er målet, kan en proteindrikk være til hjelp. Denne vil fungere som måltidserstatning for et par av dagens måltider, mens du fremdeles kan nyte favorittmaten, bare i mindre mengder. Vår produkter, ledsaget av en sterk vilje, vil derfor hjelpe deg mot vellykket vektreduksjon og vektkontroll.

Velg blant våre produkter under Shapeworks for en suksessfull vektreduksjon.

Overvekt
Overvekt er et utbredt økende problem og det er helseskadlig. Vi har flere produkter som er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å hanskes med overvekt. Blant annet har vi en produktpakke som inneholder produkter spesielt sammensatt for å hjelpe deg ned i vekt.

Slankeprodukt
Slankeprodukt er bare ett av produktområdene du finner i vår nettbutikk. Vi har ulike typer slankeprodukt, og en rekke andre typer kosttilskudd og ernæringsprodukter, slik som vitaminpiller og urte-te.

Ernæring
Rett ernæring er vanskelig for mange å holde seg til i en hektisk hverdag med stress og fast-food lett tilgjengelig. I vår nettbutikk finner du kosttilskudd i flere varianter som vil gjøre din ernæring mer komplett.

Kalori
Kalori inntaket er et fokuspunkt for mange som prøver å gå ned i vekt. I vår nettbutikk har vi målrettede kosttilskudd, slik som slankeprodukter av ulike typer, slik at du lettere kan passe kalori inntaket.Fyll ut skjema for GRATIS OG UFORPLIKTENDE ONLINE INFORMASJONSPAKKE - du må være 18 år eller eldre.

Linda 25 år, Oslo

Gikk ned 20 kg på ca.6 mnd

BMI-kalkulator

BMI-kategorier

<18,5

Undervægt
20,0 - 24,9 Normalvekt
25,0 - 29,9 Overvekt
30 -39,9 Kraftig overvekt
>40,0

Livstruende overvekt
Copyright/disclaimer BodyCare INT Finstadsvingen 6, 1406 Ski Tlf: 22 54 80 00 E-mail: perove@topteam.no
webdesign av Kompis Webbyrå